În urmă cu doar patru zile, spaniolul spunea că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și nu își va putea conduce echipa de pe bancă la meciul cu Al Khor, câștigat de Al Sadd, scor 2-1.

Miercuri seara, Xavi a precizat că s-a vindecat complet. El a revenit deja la antrenamentele lui Al Sadd, clubul precizând că virusul fusese contractat cu aproximativ 14 zile înainte.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru toate mesajele și toată afecțiunea din ultimele zile. Vreau să vă transmit că m-am vindecat și sunt din nou acasă, alături de familie și de echipa Al Sadd", a scris Xavi, pe Instagram.

De altfel, fostul mare internațional spaniol a precizat încă de la început că starea sa de sănătate este una bună, el fiind asimptomatic.

Echipa pregătită de Xavi, Al Sadd, ocupă poziția a 3-a în clasamentul primei ligi din Qatar.

Xavi Hernandez a fost favorit să preia banca tehnică a catalanilor și după plecarea lui Ernesto Valverde și acum, când scaunul lui Quique Setien se clatină puternic.

Totuși, revenirea fostului mijlocaș la echipa catalană ar putea să se amâne. La începutul lunii iulie, Xavi și-a prelungit contractul cu Al Sadd până în vara anului 2021.