„Am votat pentru oamenii acestei țări și pentru chișinăuieni în special, pentru principiile și valorile mele, am votat pentru viitor. Am certitudinea că, din această zi, cu toți vom învinge trecutul prin care ni l-au intoxicat alții cu miniciuni. Punem începutul unui nou început. Începând de azi, chișinăuienii vor demonstra că ne dorim o schimbare în bine a lucrurilor. E timpul să schimbăm lucrurile în bine la nivel central și local. Cu toții ne dorim bunăstare. Am votat cu gândul la generațiile viitoare, că de această dată nimeni nu va mai îndrăzi să anuleze votul pe care oamenii liberi îl exprimă într-un proces democratic”, a menționat Andrei Năstase.

El a îndemnat locuitorii capitalei să iasă masiv astăzi la votare, astfel ca primarul să fie ales din primul tur.

„Două săptămâni pentru Chișinău înseamnă mult, ar însemna luarea unor decizii foarte importante și prompte”, a argumentat Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA a atenționat și despre riscul unor fraude în procesul de vot. „Fac apel să fim vigilenți. Avem semnale că încă se mai practică așa ceva, să gândesc unii să fraudeze acest scrutin. Să reclamăm orice abatere. Instituțiile de drept, indiferent despre cine vorbim, vor reacționa”, a mai spus Andrei Năstase.

La rândul său, Angela Năstase a îndemnat locuitorii capitalei să-și exercite dreptul la vot.

„Am votat pentru acest oraș. Mi-aș dori să-mi plimb copilul în acest oraș, să fim în siguranță”, a menționat soția lui Andrei Năstase.