Reprezentanții Platformei DA au mers să discute cu agricultorii care protestează la Ialoveni. Aceștia le-au dus oamenilor pilaf, plăcinte, apă, măști de protecție și au discutat un plan de acțiuni pentru săptămâna viitoare.

protestprotest

Andrei Nastase a împărțit măști de protecție și dezinfectant, Alexandr Slusari a continuat discuțiile privind revendicările și reacțiile guvernării în cadrul negocierilor care au durat ieri ore bune și planul de acțiuni pentru săptămâna viitoare. Ceilalți deputați, consilieri, susținători s-au împărțit în grupuri mici, discutând cu oamenii, notând de ce mai e nevoie.

protestprotest

Suntem alături de agricultori și de toți oamenii de la țară, care prin munca și sudoarea lor au grijă de pâinea noastră cea de toate zilele. Nu dezbinarea, unitatea este chezășia reușitei. Ar fi trebuit ca alături de acești oameni să fie astăzi toți politicienii, de toate culorile, și, în mod special, cei cu gura mare, dar incapabili să găsească și să ofere soluții la problemele reale ale țării și oamenilor”, a declarat Andrei Năstase, la protestul agricultorilor.

agricultoriagricultori