Secvențele postate pe Instagram au strâns milioane de aprecieri și vizualizări. Un clip încărcat recent de Georgina Rodriguez arată priveliștea uimitoare și valurile mării, văzute dintr-unul din dormitoarele yacht-ului.

”Ce viață bună! Mă inviți și pe mine?”, i-a comentat ibericei unul dintre cei 19,3 milioane de urmăritori.

Tot pe yacht, Georgina s-a pozat în diverse ipostaze sexy în ultima perioadă. Una dintre fotografii, în care spanioloaica stă pe punte într-un costum de baie, a adunat peste 3 milioane de like-uri.

În plus, faimosul cuplu a distribuit poze cu momente inedite petrecute pe ambarcațiune. Recent, Georgina a postat o imagine în care îi aduce desertul lui Cristiano. "Pot sa profit de iubirea mea?", a scris iberica.

"Superstarul n-a părut prea impresionat de desertul Georginei", au scris jurnaliștii de la The Sun, când au văzut figura portughezului.

Yacht-ul de lux în care Ronaldo și Georgina își petrec o bună parte din timpul liber valorează, potrivit presei britanice, în jur de 20 milioane de euro.

Ambarcațiunea poate primi 12 oaspeți, pe lângă alți nouă membri ai echipajului, și e echipată cu Wi-fi și ski-jet-uri. Are 154 de metri lungime.

Yacht-ul, denumit Africa I, are șase camere single, patru duble și o suită principală. De asemenea, e dotat cu un jacuzzi spațios și o sală de gimnastică de ultimă generație.