Primăria municipiului Chișinău a îndemnat cetățenii și agenții economici din capitală să ia măsuri de precauție în vederea protecției oamenilor și a bunurilor materiale.

Autoritățile Primăriei municipiului Chișinău îndeamnă cetățenii și agenții economici din capitală să ia măsuri de precauție, în vederea protecției oamenilor și a bunurilor materiale.

Cetățenii sunt îndemnați să evite adăpostirea de ploaie sub arbori, linii electrice și construcții ușoare pentru siguranța vieții oamenilor.

De asemenea, automobiliștii sunt atenționați să nu parcheze automobilele sub copaci și în locurile joase, unde se pot forma acumulări mari de apă.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze la Dispeceratul Central Municipal la telefoanele: (022) 22-22-67 și (022) 22-26-04.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat schimbare bruscă a vremii în perioada 22 iunie, ora 17.00 – 23 iunie, ora 06.00. Meteorologii au prognozat ploi puternice, descărcări electrice și intensificări ale vântului.