„În anumite circumstanțe, lipsa procurorului, a fost contramandată audierea acestui subiect. În acest context, se propune includerea audierii acestui raport în ciclul bisăptămânal, care este aprobat astăzi”, a menţionat deputatul PLDM Iurie Ţap.

„Ieri l-am văzut la televizor înseamnă că deja nu mai e în concediu medical, bănuiesc. Cine este pentru introducerea pe ordinea de zi pe perioada bisăptămânală a raportului de activitate”, a declarat preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

„Noi de fapt l-am votat, noi l-am contramandat pentru o altă ședință. El a fost votat, să luăm în considerare”, a adăugat Iurie Ţap.

„Bine, am înțeles. Secretariatul, vă rugăm frumos să verificați cu Procuratura Generală când este domnul procuror general în următoarele două săptămâni disponibil pentru a veni și să fie reintrodus pe ordinea de zi potrivit deciziei Biroului permanent”, a spus Candu.

Amintim că procurorul general trebuia sa vină la raport în Parlament pe 31 mai, însă a lipsit, motivând că se află la spital.