Totul a avut loc ieri pe strada Alecu Russo, poliția fiind alertată la ora 22:40.

Potrivit poliției, un automobil de marca Toyota condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani și care aparține unei firme de taxi, a staționat regulamentar pe marginea acostamentului fiind tamponat din spate de către un automobil Skoda.

Ulterior în urma impactului șoferul automobilului Skoda a abandonat mașina părăsind locul accidentului rutier, iar șoferul automobilului Toyota a fost preluat de către un echipaj medical, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.

În prezent se întreprind toate măsurile pentru identificarea șoferului cât și locul aflării a acestuia.

Un alt accident a avut loc în după amiaza zilei de ieri, unde un șofer s-a dovedit a fi în stare de ebrietate la volan. Totul a avut loc pe șoseaua Muncești din capitală, cu implicarea unei mașini de marca Dacia condusă de șofer în vârstă de 25 de ani și un automobil Renault condus de un tânăr în vârstă de 27 ani. În urma impactului nimeni nu a avut de pătimit, șoferii fiind supuși testului alcoolscopic s-a stabilit că șoferul automobilului Dacia era în stare de ebrietate, având în aerul expirat 0,95 mg/l.

Pe parcursul a 48 de ore, forțele de ordine au intervenit și documentat 93 de accidente rutiere dintre care 84 accidente rutiere soldate cu pagube materiale, nouă accidente rutiere cu zece persoane traumatizate, un accident rutier unde șoferul a părăsit locul accidentului rutier. Totodată s-a stabilit că că într-un accident rutier șoferul a urcat în stare de ebrietate la volan.