Vrei viteză? Alege un abonament de Internet fix cu viteză de până la 1Gbps și achită pentru primele 3 luni, ca și cum ai achita pentru un abonament cu viteză de 100 Mbps. Descoperă posibilități nemărginite de navigare și distracție.

Iar dacă combini serviciul de Internet cu Televiziune, plătești timp de 3 luni doar 170 lei pe lună pentru Internet cu cea mai mare viteză și televiziune cu 186 de canale TV, din care 62 în format HD.

Și asta nu e tot. Abonații de Internet fix Moldtelecom primesc un abonament de telefonie mobilă gratuit pe viață care include 100 minute în rețea și 100 minute naționale sau 2GB. Iar pentru 20 lei pe lună, poți opta pentru un abonament cu convorbiri nelimitate în rețea, 250 de minute naționale sau 5GB.

Moldtelecom îți aduce performanța și îți oferă la conectare echipament de ultimă generație care îți permite să te bucuri de multă muzică, jocuri, cele mai noi filme online, conferințe video cu colegii sau cu cei dragi, toate fără întreruperi și la viteză superioară oriunde în interiorul casei.

Comandă online serviciile. Intră pe moldtelecom.md, alege abonamentul potrivit ție, expediază comanda și vei primi contractul, echipamentele și conectarea la domiciliu.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate.