Cel care a fost titular în ultimele cinci partide ale catalanilor a devenit cel mai tânăr jucător care a reușit o dublă în La Liga, în secolul XXI, la 17 ani și 94 de zile! Mai mult, jucătorul pregătit de Quique Setien a marcat singurele goluri ale Barcelonei în doar două minute.

Ansu Fati l-a depășit pe Juanmi Jimenjez, care deținea recordul pentru dubla înscrisă în septembrie 2010, împotriva celor de la Real Zaragoza.

Jucătorul formației blaugrana a fost foarte încântat după performanța reușită, dar și după ce a asigurat trei puncte extrem de importante echipei sale.

"Mereu am visat la acest moment și îi mulțumesc antrenorului pentru încă o șansă pe care mi-a acordat-o. Mi s-a spus deja (n.r. că a devenit cel mai tânăr jucător din acest secol care a reușit o dublă în La Liga), dar nu am nimic de spus și trebuie să continui să mă îmbunătățesc și să profit de fiecare ocazie.

Golurile pe care le-am marcat până acum mă ajută foarte mult și vreau să mulțumesc tuturor fanilor, pentru că nu este ușor ca un copil să își facă loc și să se descurce atât de bine", au fost cuvintele lui Ansu Fati, după meci.