Potrivit ziarului Kurir, fostul atacant, care avea 38 de ani, s-a sinucis într-un apartament închiriat unde locuia împreună cu prietena sa.

Mrdakovic şi-a început cariera la juniorii echipei Radnicki Nis, din oraşul natal, apoi s-a transferat la Partizan Belgrad.

Atacantul a jucat la numeroase cluburi, printre care Anderlecht şi Gent, în Belgia, Salzburg (Austria), Maccabi Tel Aviv, Vitoria Guimaraes (Portugalia), Apollon Limassol şi AEK Larnaca (Cipru). În ţara sa, el a mai fost legitimat la Vojvodina Novi Sad, Rad Belgrad şi OFK Beograd, la ultima încheindu-şi cariera în 2017.

În 2011, când evolua la AEK Larnaca, Mrdakovic a marcat golul ciprioților în partida terminată la egalitate, scor 1-1, Cu Steaua, în grupele Ligii Europa. Mrdakovic a fost și golgheterul campionatului din Cipru și Mihai Stoica a vrut să-l aducă la Steaua, potrivit ziarului Libertatea.

Mrdakovic a disputat trei meciuri pentru echipa olimpică a Serbiei la Jocurile din 2008 de la Beijing şi a avut 9 selecţii pentru naţionala U-21 a ţării sale.

Cotidianul Novosti scrie că Mrdakovic are un băiat în vârstă de 16 ani, care s-a dedicat de asemenea fotbalului.