Mult vehiculat în ultimul an şi jumătate, transferul lui Mbappe la Real Madrid s-ar putea produce vara viitoare. Dorit cu insistenţă pe Bernabeu atât de suporteri, cât şi de Zidane şi preşedintele Florentino Perez, Mbappe face tot posibilul pentru a uşura misiunea madrilenilor în a-i obţine semnătura.

Conform jurnalistului spaniol Fernando Rodrigo, Kylian Mbappe este cu un pas mai aproape de Real Madrid.

Francezul îşi doreşte de această dată să ajungă pe Estadio Santiago Bernabeu, spre deoebire de acum două veri când a preferat să semneze cu Paris Saint Germain.

Surse din apropierea fotbalistului i-au dezvăluit jurnalistului menţionat anterior că Mbappe a fost în luna ianuarie în Madrid, acolo unde a văzut câteva case din zona rezidenţială, La Finca. Majoritatea fotbaliştilor de la Real Madrid locuiesc în acea zonă selectă, iar fostul star al "albilor", Cristiano Ronaldo are încă o vilă de 20 de milioane de euro în cartierul La Finca.

Internaţionalul francez, campion mondial cu naţionala ţării sale ar urma să fie cel mai scump transfer din istoria clubului blanco. Florentino Perez este dispus să negocieze cu Paris Saint Germain o sumă cuprinsă intre 300 şi 400 de milioane de euro. Mbappe va fi plătit regeşte! Salariul său va ajunge la 33 de milioane de euro, mai scrie presa din Spania.

Conform aceleiaşi surse, Mbappe a demarat deja iniţiativa de a o părăsi pe PSG. A refuzat primele două propuneri de mărire a contractului şi şi-a însărcinat avocata şi agenţii să-i obţină transferul de la PSG la Real Madrid. Interesant este că şi presa catalană deţine aceeaşi informaţie. "Din ce am înţeles de la mai multe cluburi care l-au contactat, Madridul s-a înţeles cu el. Atunci când Mbappe va pleca, în 2020 sau 2021, va merge la Madrid", a anunţat jurnalistul Oriol Domenech, la Radio Catalonia.

La 21 de ani, Kylian Mbappe este cel mai valoros fotbalist al momentului. 200 de milioane de euro este cota campionului mondial.

În acest sezon, Mbappe a reuşit 22 de goluri şi 13 pase decisive, în 26 de apariţii pentru Paris Saint-Germain, care se îndreaptă spre un nou titlu de campioană a Franţei. Ar fi al patrulea la rând pentru Mbappe, care a cucerit titlul şi cu AS Monaco, în sezonul 2016-2017, înaintea transferului la PSG.