Intemperiile au lovit mai tare în localitățile Mihăileni, Borosenii Noi, Văsileuți. Cel mai mult au avut de suferit oamenii din Zăicani, unde au fost inundate multe case. Primarul localității spune că furtuna a smuls peste 500 de foi de ardezie de pe acoperișuri.

Tot aici, sute de hectare de terenuri agricole au fost erodate.

Aproape 200 de foi de ardezie de pe casele oamenilor au fost luate de vânt la Borșenii Noi. Mai mulți copaci au căzut la pământ, iar câteva zeci de fire electrice au fost rupte. La acestă oră sunt restabilite.

Ploia și vântul puternic nu a ocolit nici satul Mihăileni din același raion. Aici cel mai mult a avut de suferit culturile de floarea- soarelui și sfecla de zahăr, care se aflau pe pantă.

Totodată, în seara zilei de ieri pe alocuri în unele localități din raioanele Râșcani și Drochia au fost înregistrate deconectări ale energiei electrice, care pe parcursul nopții a fost restabilită.

La fața locului activează Comisiile pentru situații excepționale raionale pentru stabilirea tuturor pagubelor materiale în urma ploii puternice.

PLOIPLOI
PLOIPLOI
PLOIPLOI
PLOIPLOI
PLOIPLOI
PLOIPLOI
PLOIPLOI

  • PLOI<br><br> | Sursa: JURNAL.MD