Chiar dacă Italia a intrat în carantină totală, Cristiano Ronaldo a primit aprobare să zboare spre Madeira, cu avionul său privat. Atacantul lui Juventus a vrut să fie lângă mama lui, care în urmă cu nouă zile a suferit un atac cerebral.

Juventus încă nu a suspendat antrenamentele echipei, dar toți fotbaliștii vor fi testați pentru coronavirus după ce Daniele Rugani a fost depistat pozitiv.

Cristiano Ronaldo a mers în Portugalia alături de partenera sa, Georgina Rodriguez, şi de copiii săi. În Italia, toate competițiile sportive interne au fost suspendate, pentru moment, până pe data de 3 aprilie.

Cristiano Ronaldo a jucat ultimul meci duminică, atunci când Juventus a învins-o cu 2-0 pe rivala Inter. Derby d'Italia a fost al 1.000-lea meci din cariera cvintuplului câştigător al "Balonului de Aur".

"Internaţionalul" lusitan ar trebui să joace următorul meci marţi, 17 martie, contra lui Lyon, în returul optimilor Ligii Campionilor. Cum situația întregului lot este incertă, rămâne de văzut dacă meciul cu Lyon va mai avea loc sau nu.