„Dvs, doamnă Alina Russu de la CEC, ce ați decis vreodată în mod independent? Care decizie nu a fost coordonată cu Coordonatorul? Nu mai zic nimic de președintele CCA, domnul Dragoș Vicol. El nu se atinge de holdingul lui Plahotniuc nici cu o păpădie, chiar dacă zilnic se tirajează știri false, manipulatorii, este calomniat non-stop candidatul la funcția de primar general al Municipiului Chișinău, domnul Andrei Năstase, și ridicată în slăvi candidata "independentă" a PDM, Silvia Radu”, a declarat Maria Ciobanu.

„Sunt supuse monitorizării doar instituțiile media care nu fac parte din Holdingul lui Plahotniuc. Ele și sunt penalizate. Pentru aceleași încălcări de la televiziunile lui Plahotniuc nu are "dezlegare" CCA să le penalizeze pe motivul că nu au fost supuse monitorizării. Cine, domnule Vicol, să le supună, dacă nu instituția pe care aveți pretenția că o conduceți?”, s-a adresat legislatoarea PLDM către șeful CCA.

Maria Ciobanu i-a mai atenționat pe deputați și guvernanți că răbdarea cetățenilor ar putea să plesnească într-o zi, cerându-le seamă pentru toate fărădelegile la care se dedau și atunci vor simți puterea lor. Totodată, i-a îndemnat pe cetățeni să nu întindă mâna pentru a lua pomenile electorale care deja curg gârlă prin satele noastre.

„Niciun bănuț din buzunarul propriu al lui Dodon sau al lui Plahotniuc nu este cheltuit pentru nevoile Dvs. Sunt banii munciți în sudoarea frunții de către Dvs și de conaționalii noștri, care de răul lor au luat drumul pribegiei. Aș vrea să știți că miliardul furat nu îl caută nimeni, întrucât acel care și l-a însușit a capturat odată cu el și instituțiile de drept ale statului. Nu credeți poveștilor de adormit copiii de la cele două holdinguri media ale democraților și socialiștilor. Le arde totul, de aceea și spun minciuni non-stop. Dvs și numai Dvs puteți trimite la gunoiștea istoriei o guvernare care servește interesul "Familiei" mafiote. Uniți în fapte vom aduce instituțiile statului în prevederile constituționale”, a spus în încheiere Maria Ciobanu.