Conform publicaţiei Sport/Foot, starul belgian este nemulţumit de faptul că actuala campioană a Angliei nu va evolua în următoarele două ediţii ale Ligii Campionilor şi ia în considerare transferul la Real Madrid.

Kevin de Bruyne a strălucit pe Santiago Bernabeu, pe 26 februarie, atunci când Manchester City a învins-o pe Real Madrid, scor 2-1, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Belgianul a reuşit un assist la golul de 1-1, marcat de Gabriel Jesus, apoi a adus victoria cetăţenilor după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Returul ar fi trebuit să aibă loc pe 17 martie, dar a fost amânat din cauza epidemiei de COVID-19.

Peşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, este un mare admirator al lui Kevin de Bruyne şi vrea să îl aducă în vară pentru a-l înlocui pe Luka Modric, căruia îi expiră contractul cu galacticii.

În vârstă de 28 de ani, starul belgian joacă pentru Manhcester City din 2015, atunci când a fost transferat de la VfL Wolfsburg pentru 76 de milioane de euro. Între timp cota lui Kevin de Bruyne s-a dublat, ajungând la 150 de milioane de euro. 209 meciuri, 50 de goluri şi 86 de pase decisive a strâns belgianul în tricoul lui Manchester City.